CALYPSO 4O2 Hood dámský suchý oblek

Color: Red
Size: S
Kód: 32301_RED__WS
Prodejní cena23 490 Kč
Skladem

CALYPSO 4O2 je dámský suchý oblek nejvyšší kvality. Je navržen tak, aby držel jezdce v suchu a teple a aby byl odolný a zároveň pohodlný. Aby se na něj mohli spolehnout všichni rekreační jezdci, kteří hledají především komfort, ale i ti ostřílení borci, kteří posouvají vpřed hranice kayakingu i svých vlastních možností. Se suchým oblekem CALYPSO 4O2 Hood můžete bez námahy přecházet ze sjezdů divokých řek na drsné oceánské výpravy díky přidané kapuci.

+ Oblek disponuje širokým vstupním zipem TIZIP® na zádech.

+ Oblek je vybaven širokým zadním zipem TIZIP®, který vede po obvodu sedací části a zajišťuje snadnější úlevu.

+ Střih obleku je inspirován ergonomií těla sedící kajakářky, je dostatečně prostorný a neomezuje v pohybu při pádlování ani při pohybu po břehu při náročném skautingu nebo přenáškách. Nově je ještě prodlouženo tělo obleku pro maximální volnost pohybu při jízdě v kajaku.

+ 3D modelovaná kapuca s trojitým dotahem je navržena tak, aby zůstala na svém místě a nebránila ve výhledu ani při silném větru. + Latexové manžety krku a zápěstí jsou kryté dlouhými neoprenovými manžetami pro tepelný komfort a ochranu latexu.

+ Exponované části v oblasti sedu, kolen, předloktí a loktů jsou zesílené Cordurou®.

+ Oblek je vyroben z 4O2 materiálu s extrémní vodotěsností a odolností vůči prodření.

+ DoublePull systém kolem pasu umožňuje rovnoměrné a pevné dotažení svrchního pasu kolem komínu špricdeky pro maximální vodotěsnost.

+ Oblek je vybaven poklopcem se suchým zipem TIZIP® pro snadnější úlevu.

+ Nohavice obleku se u kotníků dotahují na suchý zip. + Cordurové ponožky pro vodotěsnost a a tepelný komfort vašich nohou.

Máte dotaz?

Potřebujete poradit s výběrem?

Napište!

Kontakt

Zavolejte!

+420 267 710 867

Jsme tu pro vás!

Rádi vám poradíme.

Podívejte se také na: